نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران
سرخط خبرها

نماینده مجلس: مشکل تامین منابع مالی طرح نهضت ملی مسکن هنوز حل نشده| رشد اجاره مسکن نگران‌کننده است

  • کد خبر: ۱۲۸۴۳۳
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
نماینده مجلس: مشکل تامین منابع مالی طرح نهضت ملی مسکن هنوز حل نشده| رشد اجاره مسکن نگران‌کننده است
عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه طرح نهضت ملی مسکن از برنامه ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی عقب است، گفت: افزایش افسارگسیخته قیمت مسکن نشان دهنده بی توجهی بازار به برنامه‌های دولت برای ساماندهی حوزه مسکن است.

به گزارش شهرآرانیوز، آرا شاوردیان عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از وضعیت اجرای قانون جهش تولید مسکن، گفت: طبق گزارش‌های ارائه شده در خصوص وضعیت اجرای قانون جهش تولید مسکن، بخش عمده‌ای از اراضی مورد نیاز برای ساخت واحد‌های طرح نهضت ملی مسکن شناسایی شده است، اما متاسفانه کماکان دولت با مشکل عدم تامین منابع مالی برای اجرایی پروژه‌ها مواجه هست.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر با عدم تعادل در عرضه و تقاضا حوزه مسکن مواجه هستیم و همین موضوع هم عامل بروز بحران و گرانی‌های افسارگسیخته شده و متاسفانه با انفعال دولت در این حوزه مواجه هستیم و فاصله زیادی با برنامه‌های تدوین شده جهت ساخت خانه‌های طرح نهضت ملی مسکن داریم.

وی عنوان کرد: رشد بی‌ضابطه قیمت خانه چه در حوزه خرید و فروش و چه در حوزه رهن و اجاره موجب نارضایتی و گلایه مردم شده و بخش عمده‌ای از درآمد خانوار‌های را می‌بلعد؛ بر اساس اعلام بانک مرکزی، متوسط اجاره بهای مسکن در تهران از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه ظرف ۵ ماه، ۱۴.۵ درصد افزایش داشته که بسیار نگران کننده است. چرا که در این برهه زمانی نه تنها شاهد رشد دلار نبودیم بلکه تدابیر متعددی از ابتدای سال برای کنترل اجاره بها اندیشیده شده که متاسفانه بازار به آن توجهی نداشته و بخش عمده از آن نیز ناشی از عملکرد ضعیف متولیان این بازار است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه مسکن یکی از نیاز‌های اساسی خانواده‌ها بوده که تسهیل در تامین آن تاثیر بسیار زیادی بر آرامش خانواده‌ها و در نهایت جامعه  دارد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت اجرای قانون جهش تولید مسکن و اجرای برنامه ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی، کمیسیون عمران همواره بر اجرای این قانون نظارت داشته و وزیر راه مکرراً برای ارائه گزارش نحوه اجرا، اقدامات لازم و. دعوت کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->